SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Hünerli Eller Kooperatifinden Başkan Sarı’ya Ziyaret

Hünerli Eller Kooperatifinden Başkan Sarı’ya Ziyaret
Bu haber 14 Ekim 2020 - 13:33 'de eklendi ve 172 views kez görüntülendi.

Taşova Hünerli Eller Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Taşova Hünerli Eller Kadın Kooperatif Başkanı Av. Emine Özcan Özdemir ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Kooperatif Başkanı Özdemir, Başkan Sarı’ya Tarım ve Hayvancılık üzerine hazırladıkları ürünleri site üzerinden online olarak satışa sunmaları konusunda bilgiler verdi. Özdemir burada Amasyalı hemşehrilerine seslenerek, hazırladıkları ev ürünlerinin lezzetlerine ve tatlarına kurdukları site üzerinden ulaşabileceklerini söyledi. Temiz ve hijyenik bir ortamda el emeği ile hazırlanan mamullerin başarılı olduğunu belirten Başkan Sarı, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Taşova Hünerli Eller Kadın Kooperatif Başkanı Av. Emine Özcan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Özdemir ve beraberindekiler Sarı’ya kendi imalatları olan ev ürünlerinden hediye etti. Hatıra fotoğrafı çekilen ziyaret daha sonra son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA